info@resinjam.com

09131114673

03132675118

تولید رزین در اصفهان

امروزه به دلیل اتمام سریع سوخت های فسیلی ، تقاضا برای تولید مواد بر اساس منابع تجدیدپذیر افزایش یافته است. تولید اجزای جدید و متنوع کربن از منابع زیست توده امیدوارکننده‌ترین راه‌حل برای کاهش و جایگزینی مواد شیمیایی مشتق شده از نفت است. حضور بسیاری از گروه های عملکردی در مواد شیمیایی مشتق از زیست توده اغلب منجر به تشکیل محصولات جانبی مختلف می شوند. کربوهیدرات ها فراوان ترین منبع کربن بر پایه زیستی هستند و بنابراین گزینه مناسبی برای توسعه مواد اولیه از زیست توده هستند.
در طول دهیدراتاسیون کربوهیدرات‌ها توسط کاتالیزور اسید، ترکیبات شیمیایی با ارزش تجدید پذیری تشکیل می شوند که به عنوان مواد اولیه برای سنتز سایر مواد شیمیایی مهم مورد استفاده قرار می گیرند. در طی این فرآیند موادی تشکیل می شوند و این ترکیبات هومین (humines) نامیده می شود.
از کاربردهای هومین ها، تهیه رزین است.
رزین نفتی (پترو رزین) جزء دسته ای از محصولات پلیمری است که از مخلوط منومرهای هیدروکربنی الفینی خطی و حلقوی و مشتقات وینیل آرومانيک ها به دست می آید و این منومرها اجزائی هستند که از عملیات کراکینگ با بخار گاز طبیعی، گازوئیل یا نفت تولید می شوند. بسته به کاربرد، انواع رزین های نفتی به وسیله خوراک های مختلف قابل تولید است. منابع خوراک این ماده در ایران و در مجتمع های پتروشیمی یافت می شود و خوراک متشکل از اجزاء مختلف آلیفاتیک، آرومانیک فعال و غیرفعال است.

ترکیبات رزین نفتی
رزین های هیدروکربنی شامل موارد زیر است:
• رزین های کومارون-ایندن
• رزین های نفتی
• رزین های ترپن
• رزین های حاصل از منومرهای خالص
رزین نفتی در واقع یک نوع رزین هیدروکربنی و ترموپلاستیکی با وزن مولکولی کم بوده که از مواد نفتی تقطیر و کراک شده با بخار آب سنتز می شوند. از آنجایی که منومرهای غیراشباع موجود در بنزین مواد چسبنده (صمغ مانند) تولید می کنند، اولین بار در سال ۱۹۴۰ رزین های نفتی از عملیات پلیمریزاسیون ترکیبات غیراشباع بنزین و به دنبال آن انجام عمليات تقطیر برای جداسازی مواد عمل نکرده به دست آمدند.

نگهداری رزین نفتی
پترو رزین، ترکیبات شیمیایی خطرناکی ندارد و اشتعال پذیر نیست. محل نگهداری بسته های پترو رزین باید از حرارت و جرقه دور باشد و تهویه مناسب داشته باشد. همچنین باید رطوبت و میزان آلودگی نیز در محل نگهداری تحت کنترل قرار بگیرد.

خواص و کاربرد رزین نفتی
همه رزین های نفتی دارای خواص مشترکی هستند؛ آن‌ها خواص الکتریکی خوب، مقاوم در برابر رطوبت، سازگار با انواع پلیمرها و محلول در حلال های کم قیمت هستند و از نظر شیمیایی خنثی بوده و قابلیت صابونی شدن را ندارند. موارد استفاده آن‌ها نیز در فرمولاسیون پوشش سقف، پوشش کف، چسب، رنگ، صنایع و غیره است.

برای دسترسی به هرکدام از تولیدات و مشتقات رزین، می توان به سایت رزین جام مراجعه کرد و از خدمات و محصولات آن بهره برد.

 

تولید رزین در اصفهان در کارخانه صنایع ایجاد رزین جام و به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع رزین های PVA انجام می شود و انواع محصولات مانند چسب موکت، چسب کاشی و سرامیک، چسب چوب، چسب بتن و ... را به عنوان مواد اولیه صنایع تولید می کند.
این شرکت، از پيشرفته ترين فناوري هاي روز دنيا استفاده می کند و محصولات آن دارای چسبندگی و مقاومت بسیار بالا هستند و از این نظر سطح بالایی از رضایت مشتریان را به خود جلب کرده است و ما آماده هستیم که محصولات خود را به سراسر کشور، ارسال و توزیع کنیم.